dijous, 16 d’octubre del 2014

Etiquetes

Les etiquetes són els elements que faciliten l'organització dels continguts que inserim dins un blog o pàgina web. 
És una manera d'organitzar les entrades que tenim per temàtiques i conceptes o continguts. Pode, catalogar cada una de les nostres entrades afegint etiquetes, és a dir, quantes volguem per cada una, ja que una mateixa entrada pot englobar diverses temàtiques.



Com afegim etiquetes en una entrada?

Aquí a la dreta podem veure com en l'entrada quan l'estem editant, si anem a la part dreta de la pantalla podem veure un apartat que posa Etiquetes, cliquem i sota ens sortirà aquest requadre on podem escriure les nostres etiquetes,separades per comes.
Les etiquetes que veien a sota són el total de les que tenim ja escrites. Podem repetir etiquetes, evidentment, obviament quedarà reflectit en cada etiqueta amb un parèntesi i el número de vegades que ha estat repetida.
Un cop afegides les etiquetes, cliquem en el requadre on oposa "fet" i ja haurem acabat d'afegir les nostres etiquetes a la nostra entrada.

Per què és útil afegir les etiquetes?



Les etiquetes van bé tant per nosaltres, els editors del nostre blog com per els usuaris que miraran el nostre blog.
Per a nosaltres per què tenim organitzadada la informació que hem escrit en el nostre blog i podem així mirar de manera fàcil les temàtiques que va el nostre blog i a partir d'aqueí modificar o canviar.
I per altra banda per als usuaris, per què poden captar la idea i les temàtiques del nostre blog i si els interessa una temàtica en concret  cliquen a l'etiqueta i els hi sortiran les temàtiques relacionades amb l'escollida.
És més fàcil, organitzat i senzill de trobar allò que volem trobar en un moment donat.





Les etiquetes les podrem visualitzar de dues maneres al blog ja sigui en format de llista com en el de cloud. 
Aquesta fotografia de l'esquerre és l'organització del meu blog, ja que remarca realçant les lletres en majúscules depenent del número de vegades que són utilitzades. 
Té una mecànica una mica similar al wordle, on les paraules que més es repeteixen queden destacades.


A sota a la imatge, hi ha una icona d'una clau anglesa, doncs aquí és on amb accés ràpid podem accedir a la configuració del gadget.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada