dimecres, 3 de desembre del 2014

Com parlar bé en públic?


Per a l'assignatura de COED hem llegit el llibre de "Com parlar bé en públic" de Joana Rubio i Francesc Puigpelat.

En aquest llibre ens donen eines per a poder executar un bon discurs i conèixer la quantitat de tècniques i aspectes a tenir en compte per a millorar les nostres habilitats comunicatives.

Saber expressar-se en públic és essencial. Saber transmetre la informació, persuadir a l'oient i convèncer a la gent, són algunes de les característiques que ha de tenir un bon comunicador a l'hora de fer un bon discurs.

Nosaltres com a mestres hem de saber comunicar-nos tant amb els nens, com entre els mestres, amb els pares, i a qualsevol àmbit per què el que diem s'entengui i arribi en perfectes condicions.

En aquest llibre ens dona a conèixer el gran potencial que si el coneixem. 

Les dues parts més importants d'un discurs és el principi i el final. Quan parlem hem d'utilitzra un to adequat, parlar amb frases curtes i concretes i donar un toc d'humor si podem, donarà lloc a un ambient més cómode i afavorirà el feedback entre orador i públic.

He explicat cinc cèntims del que ha estat el llibre, ja que hem aprofundit molt en aquest llibre i treball, ara només ens qued practica i aplicar el que hem llegit i après en les nostres próximes exposicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada